Kompetanse
Gjennomføringsevne
Team

Om EINR AS

Vi er et konsulent- og rådgivningsselskap med fokus på varehandel og logistikk. Mange av våre leveranser gjøres i kombinasjon med systemløsninger fra SAP. Einr er et selskap i vekst og vi teller nå 28 ansatte. Alle våre konsulenter har utdannelse på Mastergradnivå, kombinert med erfaring fra implementeringsprosjekter hos noen av Norges ledende bedrifter.  Vi har i tillegg et stort nettverk vi benytter til å styrke vår leveransekapasitet. 

Verdier

Gjennomføringsevne. Vi går gjennom veggen for å levere våre prosjekter.
Team. Einr jobber alltid i team. Vi har bevist at det gir de beste resultatene for våre kunder.
Kompetanse. Einr består av ekstremt dyktige mennesker. Alle ansatte har i tillegg utdanning på mastergradnivå. Vi har uten tvil Norges ledende kompetansemiljø innen automatisk varesupplering, sortimentsstyring og kampanjestyring.

Historie

Einr ble etablert i 2015 fordi vi ønsket å skape et smidig, men slagkraftig alternativ for nordiske aktører innen varehandel og logistikk. Våre kunder er noen av de ledende aktørene i markedet, hvor vi i partnerskap optimaliserer vareflyten, fra produsent via komplekse lagerløsninger og vareveier og ut til forbruker via butikk eller digitale kanaler. 

«For oss er Einr en viktig samarbeidspartner for å kunne skape effektive og gode opplevelser for våre kunder. Konsulenter fra Einr er fremoverlente og effektive.»

Krister Mossige, IT direktør